Followers

Monday, May 17, 2010

Selangkah Ke Alam Baru.



Bismillahirrahmanirrahim.


Kenapa aku cakap aku melangkah ke alam baru ya?
Aku masih dekat alam dunia yang fana’ nih. Huhu.
Actually, hari ini secara rasmi nyer aku dah bergelar student ijazah sarjana muda (degree).
Bersyukur + bangga “sket” sebab dah Berjaya abeskan asasi dengan FREE and now dah sama dengan akak aku da. (: yang membezekan kami cume dia lebih 1 sem dari aku je.   -_-“
Eh lupe nak cakap. Aku sambung ijazah sarjana muda kewangan islam (perbankan).
Tapi yang tak berapa best tuh. 4 tahun baru abes. Adoi. Lambat kan??
Takpe la. Sabar jela. Bukan senang kita nak senang nih kan ??
Harap-harap aku dapat habiskan 4 tahun degree nih dengan cemerlang.
Tak boleh nak main-main lagi. =)



By the way,
Hari ni jugak, result final exam asasi keluar  tw.
Alhamdulillah target aku tercapai la jgk.
Hajat nak dapat Dean List tu tercapai akhir nyer.
Tapi tapi hajat aku nak beat pointer “dia” tak kesampaian. Adeyh.
Dia punyer pointer gpa 3.77. Aku punye pointer gpa 3.65 je. Adeyh. Segan betol. Huhu.
Tapi x pe la. Aku bersyukur dengan apa yang aku dapat nih.
Semoga time degree nant aku dpt buat yang lagi baek and dapat beat pointner “dia”.
Aminnnn Ya Rabbal Alamin.

Lotsa High
Cik Zaki

No comments:

Post a Comment