Followers

Sunday, March 13, 2011

Menghitung Hari


Bismillahirrahmanirrahim



Lame nyer lagi nak tunggu.
Saya rindu kamu laaa.
:((((((
Bosannnn laaa. isk3
Macam mane ehh nk ilangkn rindu ???
Takpe lah. Nak keje laa cmni.
Huhu



hello rasamas roster. 
Im back ! :)


Lotsa  Miss,
Cik  zAki


Friday, March 4, 2011

Start Counting The Days


Bismillahirrahmanirrahim.


Why I'm starting counting the day ?? Huhu.
Sebab "my darling buah hati" dah terbanggg jauh meninggalkan daku sendirian di sini. hihi.
Seminggu kot dia pergi ausie. adoi. Lame bebenor. Saborr jelakan ? ish2.
Terpakse hidup membujang kejap. ( bajet macam dah kahwin plak) kui3.
Takpe arif. Sabarrr naa. =))



Awakkkkkkk.
Take a good care of your self.
Don't you ever ever skip meal and forget your ubat2 tuh ok !!
Nanti kene sakit pulak. isk3.
I miss u badly. 
  

lotsA MiSs
cik zAki

Thursday, March 3, 2011

life is not easy as our imagination.


Bismillahirrahmanirrahim.


Yeah. I'm admit. Life is not easy as our imagination.
I'm feel so down rite now. Extremely down. Extremely sad. Extremely disappointed.
Why I have to face all this thing ??
What wrong with me ?
What mistake that I've done to you ?
And what should I do to satisfy your heart?
Please God. Please give me some strength to face all this thing.
I beg you. =(((


Lotsa down
cik zaki


Tuesday, March 1, 2011

macam - macam ragam manusia

Bismillahirahmanirrahim.

Manusia... Manusiaaa.. Manusiaaa..
Memang macam-macam ragam. Macam-macam kerenah.
Kadang-kadang tu kita sendiri pun tak faham taw. adoi.
Actually aku nak cerita something. Tadi aku pergilah 7E. Nak beli top up.
Satgi ade satu pakcik nih......

Pakcik : Dunhill 20 dik.(hulur duit)
Cashier : Ok bang (scan harga then bg rokok)
Then pakcik tu pun dengan "bega" nyer keluarlah dari 7E tuh. Tapi Tiba-tiba dia patah balik... Kenape ??

Pakcik : Dik, mintak tukar boleh ?? Rokok nih bulan 1 punya la. Bulan 2 ade tak ?
Cashier : Err.. jap ye bang. (cari-cari). Alamak bang. Sorry la. Takde la. Yang paling baru smpi pun bulan 1.
Pakcik : Hmmmmm ( muke tension) Tak pe la. (terus blah)

THE END.

Aku tengok je pakcik tadi. Hati berkata-kata. Ape yang hati aku kata ? haha.
"Sengal jugak pakcik nih ! " Takut nak hisap rokok yang lama.
Ape dia ingat kalau hisap rokok baru tak bahaye ker?? adoii.
SAMA jela effect dia pakcik oii...
Pelik-pelik ja aku tengok. Tapi nak buat macam mana kan ??
Lain orang, lain cara. lain pendekatan, lain pendapat. Huhu.
Tapi ape pun, mintak-mintak lah aku tak kan terjebak dalam benda-benda macam ni.
Tak sanggup eden. Eden sayang diri ni haa. Hihi 





Soooo mari kta sahut seruan kerajaan !!
"SAY TAK NAK !"

"Rokok boleh membawa maut ! Ingatlah orang tersayang ! Majulah sukan untuk negara !"

Lotsa TAKNAK !
Cik zAki