Followers

Sunday, May 30, 2010

Glory Beach Resort !




Yeah !
Td aku pegi sane.  Bile dengar ibu ckp nk g sane.  Titibe fikiran aku teringat sumthing.  Hihi.
Ape la yang aku igt eh ? agak² ape eh ?
Aku teringat kenangan lama.  Mase aku form 1. Aku pena g sane. G dengan classmate la.
Kt situ la aku eerr.  Hahahaha.  Xde ape la. Segan plak nk ckp. Biarlah rahsie. Wakakakaka.
Tp x pela.  Sume dah lepas. Kenangan yang lepas biarkan ia berlalu. Let look forward. Hee~
Act g sane pun sbb nk amek adek aku. Dia ade kem motivasi kt situ. Nk cari Glory Beach Resort tuh punye la susah. Habes sesat². Hahaha. Dah nk sesat smpi Melake tuh ha. Ish². Bese la. Lame x dtg PD. Bak kata ibu, 15 tahun x dtg sini. Dlu time kecik² je salu pegi.  Tapikan ibu.  Betol ke  dah 15 tahun kite x pegi PD ? hahaha. Mcm x brape nk caye je. Wekkk.

Tapi tapi part yang paling best. Mase kt pantai. Haha. Ibukuh yang tersayang punyer la semangat dok kutip ketam dengan ikan yang kecik tuh. Dah la mase tuh pkol 3 lbey. Agak panas la. Tapi ibu pegi jugak. Klaka je tgk ibu. Excited abes  la wey. Smpi basah² baju. Aku g kutip sekejap je. Tak tahan. Pening kepala. Tapi ibu steady je.  Hahaha. Act ibu ckp nk g kutip “kerisik”. Tapi aku pun tak taw kerisik tuh menatang pe. Maybe mcm kepah kot. Tapi ibu ckp bkn. Haha. Tak pe la. Abaikan. Tak penting pun. Haha. Tapi pape pun. Aku happy je tadi. Yela. Lame tak g jalan² 1 family. Masing² bz dengan keje masing². Adoi. Nnt adek busuk aku tuh pun dah nak pegi uitm arau. Adoi. Padan muke kne anta tempat jauh². Kah3. Biar jadi independent skit. X de la malas je. Ish².  Hahaha. Bye² adek kuh. Jgn rindu kt abg plak. Hahaha.

p/s : adek ! thanx for the t-shirt. Hahaha. Terharu je. T-T.. wakakaka.

Lotsa love.
Cik zaki~







No comments:

Post a Comment