Followers

Sunday, April 4, 2010

MPKj Fun Race 2010



Bismillahhirrahmanirrahim.
Pagi-pagi lepas subuh tu aku dah bangun. Siap-siap cepat sebab nak jemput tuan puteri kt kuis tuh. 
Time tga-tga siap, suddently baby cakap nak ikut. Then aku sebagai abg yang baik, ok je. 
So lepas sarapan and siap-siap. Aku terus la gerak g kuis. Aku bajet-bajet budak-budak nih da gerak, Tapi masa aku sampai, dowg still tga tunggu van kuis. 
Padahal time tuh dah nak pukul 8 dah. Last-last aku suruh dowg naek skali dgn aku. 
Sampai sana dah nak pukul 9. Dengar taklimat then dalam kol 9.15 a.m. 
Bermulah penjelehan kami sume keliling bangi. 3 jam pusing Bangi. Terbaek la wey. Hahaha. 
Ade 15 check point. Tapi saying, aku team dengan Huzaeil sempat settlekn 13 check point je.   
Sorry Huzaeil. Salu jer buat spoil. Adeyh.

So lepas abis tuh g la jmpe tuan puteri sy. Kesian je dia. 
Baby pulak mintx bukan-bukan. Adoi.
Then tggu la penyampaian hadiah. 
Aku dpt no 9 dari 12. Ok la tuh kn? Dapat saguhati. Huhu. 
Team faliq dengan zaid dpt no 10. Uhuhuhu.
Lepas amek hadiah terus g mcd. Lapar lapar. Heee.
Lpas mkn hantar tuan puteri dan rakan-rakan balek kuis dan sy plak baek rumah.
Penat. Maw tido dulu. Eyh jp. Kena mandi + solat dulu.
Later guys. Huhu




p/s : Kamuu. Thanx tlg jagakan baby. Maaf sebab die mntx mcm2. Adoi. Segan je.  -_-“  thanx again.i <3 u




Lotsa Love muahmuah.
Cik zaki