Followers

Monday, September 27, 2010

Selamat Hari Jadi Baby !



Bismillahirrahmanirrahim.


Hari nih genaplah umur adik kesayangan aku yang busuk tuh 9 tahun.
Sekejap je dah besar adik aku tuh. Even dah besar macam tuh pun.
Tapi manje jangan cakap. Hari-hari nak tido bilik aku la. Mintak teman dia la. Macam-macam je taw. Tapi pape pun. Aku tetap sayang adik aku tuh.



Happy Birthday Farah Nur Syuhada.


May Allah bless you my dearest sister,
Amin.

Lotsa amin,
Cik zAki

Thursday, September 2, 2010

Suka Hati, Limpa, Jantung, Paru-paru. =))



Bismillahirrahmanirrahim.


Hari ini secara officially nyer aku sudah Merdeka dari exam ! yeah !
Eyh wait. Exam ? Apekah itu ?? lalalalalalla~ (lupe daratan betul) huhu.
Aku terase nak melompat kegirangan sebab 
  1. boleh berangan lame² (kantoi)
  2. boleh qodo' tido. (wajib !)
  3. boleh main game (sunat muakkat)
  4. boleh jalan-jalan cari awek. eyh tak². cari ape2 yg ptt la.  (depend la)


aku nak lompat macam ni boleh tak ? mst cumell je. ngee~ ^,^"

Pape pun, saya ingin mengambil kesempatan mengucapkan Happt Holiday untuk kawan² tersayangg.
take care weyyy.
jummpa semester depan tw².


Lotsa lompat²

Cik zAki


Wednesday, September 1, 2010

Tolonglah bertahan duhai jiwa



Bismillahirrahmanirrahim.




Ya Allah.
Kau kuatkanlah semangat aku nih. Tinggal 1 JE lagi paper lagi nih.
Paper Business Accounting. Lepas ni merdekalah aku.
Tapi tapi sebelum merdeka ni. Kena merana dulu.
Arif zaki !
This is your last paper !
So do the best ok. Yeahhh !
Ibu ayahhh. Doakan abanggg. Hope boley jawab nanti.
Ok. Time up. Study time. Adios.

Lotsa patience,
Cik zAki.